~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » «Правові аспекти запобігання проявам корупції на публічній службі»
«Правові аспекти запобігання проявам корупції на публічній службі»
Додати до закладок | 13-07-2022, 11:13
   13 та 14 липня п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою «Правові аспекти запобігання проявам корупції на публічній службі» за участю державних службовців категорій «Б» та «В» територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.
   У відкритті навчання взяв участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Дмитро Дибченко.
   Під час навчання зі слухачами були обговорені питання щодо основних форм корупції та причини їх виникнення в Україні; сучасного антикорупційного законодавства України; застосування вимог, заборон та обмежень Закону України «Про запобігання корупції» в діяльності публічного службовця; запобігання, виявлення та врегулювання конфлікту інтересів; інституту викривачів; корупційних ризиків в діяльності публічних службовців; відповідальності за вчинення корупційних дій.
Заняття зі слухачами провела кандидат юридичних наук, доцент кафедри конституційного та адміністративного права і процесу Чорноморського національного університету імені Петра Могили - Олена Каплій.


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87