~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » «Організація роботи зі зверненнями громадян. Доступ до публічної інформації»
«Організація роботи зі зверненнями громадян. Доступ до публічної інформації»
Додати до закладок | 22-11-2022, 12:25
   21 листопада п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою «Організація роботи зі зверненнями громадян. Доступ до публічної інформації» за участю державних службовців категорій "Б” та "В”, посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорій посад, депутатів місцевих рад.
  Мета зазначеного заходу – розвиток компетентностей публічних службовців, необхідних для відповідальної взаємодії з фізичними та юридичними особами, формування базових засад інформаційної грамотності, вдосконалення організації роботи та контролю, навичок комунікації та взаємодії, запобігання дискримінації..
  Заняття зі слухачами провели: головний спеціаліст сектору з питань функціонування пунктів управління з питань оборонної та мобілізаційної роботи апарату Миколаївської обласної військової адміністрації - Оксана Костирко та регіональний представник Уповноваженого ВРУ з прав людини у Миколаївській області – головний спеціаліст відділу регіонального представництва в південних областях Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини - Світлана Одінцова.
 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87