~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » «Діяльність старости в територіальній громаді»
«Діяльність старости в територіальній громаді»
Додати до закладок | 2-12-2022, 10:55

   30 листопада та 01 грудня п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Діяльність старости в територіальній громаді» за участю старост в територіальних громадах Миколаївської області.

  У відкритті навчання взяв участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Дмитро Дибченко.

  Мета зазначеного заходу – підвищення професійності в діяльності старост в територіальних громадах, покращення ефективності у представництві та відстоюванні інтересів мешканців свого старостинського округу, сприяння покращенню надання публічних послуг, формування комфортного середовища проживання в громаді..

  Заняття зі слухачами провели кандидат юридичних наук, доцент кафедри конституційного та адміністративного права і процесу Чорноморського національного університету імені Петра Могили – Олена Каплій та експерт з децентралізації та комунікації реформ, депутат Миколаївської районної ради – Олександр Дудюк.


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87