~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МОЦППК » Матеріали за 27.06.2024
Додати до закладок | 27-06-2024, 09:49

   26 червня п.р.Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою «Цифрова трансформація громади» за участю посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорій посад, депутатів місцевих рад.

   Мета зазначеного заходу - набуття учасниками професійного навчання умінь і навичок ефективного впровадження цифрових інструментів управління ресурсами, автоматизації процесів моніторингу і контролю, які мають підвищити ефективність управління, прискорити цифрову трансформацію громади, сприяти залученню жителів громади та інвесторів до розвитку територій.

   Заняття зі слухачами провела завідувачка лабораторії цифрового навчання Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Вероніка Котяш.

 


Додати до закладок | 27-06-2024, 09:18

   24 та 26 червня п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою «Етика на публічній службі» за участю державних службовців категорій "Б” та "В” територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

   Мета зазначеного заходу - набуття учасниками професійного навчання знань щодо елементів системи інституційної доброчесності, норм етичної поведінки публічних службовців та використання їх в практичній діяльності; сприяння формуванню особистості, яка використовує повноваження і ресурси, доручені публічній сфері, ефективно, чесно та в публічних цілях.

   Заняття зі слухачами провела кандидатка юридичних наук, доцентка кафедри конституційного та адміністративного права і процесу Чорноморського національного університету імені Петра Могили - Олена Каплій.


(0512)
47 41 87