~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Зразки документів » Для слухачів » Поширені запитання
Поширені запитання
Додати до закладок | 2-02-2023, 10:48
Натисніть на питання яке вас цікавить.

1. Я зареєструвався(лася)/мене зареєстрували на курси підвищення кваліфікації за дистанційною формою навчання. Що мені далі робити?


За день/в день проведення навчання у дистанційному форматі, відповідно до графіку, на вашу пошту, що вказана при реєстрації, має надійти лист із доступами до конференції й розкладом занять. Під’єднайтеся до конференції, в день проведення, за вказаним ідентифікатором та паролем у листі. Час початку навчання вказано у розкладі занять.

2. На етапі планування графіка на наступний рік відповідальні в службі управління персоналом не встигли вчасно зареєструвати державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування на курси підвищення кваліфікації за дистанційною формою. Що робити?


Надіслати на електронну адресу Центру (mcpk.mk@ukr.net) клопотання з проханням про додаткове зарахування державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування на навчання.

3. Не отримав(ла) лист із доступами до конференції й розкладом занять. Що робити?


Якщо в пошті немає листа підтвердження, потрібно перевірити папку «Спам». В разі відсутності і в данній папці потрібно зателефонувати за номером (0512) 474187, озвучтити назву і заплановану дату проведення навчання на яке реєструвалися.

4. Чому я не отримала / отримав сертифікат? Я брав участь в онлайн-заняттях, але з поважних причин не міг виконати завдання в повному обсязі.


Відповідно до наказів Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації документи про підвищення кваліфікації видаються здобувачам освіти за умови успішного виконання програми підвищення кваліфікації в обсязі не менше 75 %.

5. Як перевірити електронну адресу, яку вказали при реєстрації?


Зверніться, будь ласка, до куратора навчання, який має доступ до списків реєстрації. Телефон куратора вказано в розкладі занять, який надходить на електронну пошту вказану при реєстрації за день/в день проведення навчання.

6. Не отримали документ про підвищення кваліфікації на електронну пошту.


Електронні сертифікати доступні за посиланням, яке надійшло на вашу поштову скриньку, яку вказано при реєстрації, після успішного проходження навчання.

7. Хочу скасувати реєстрацію на навчання.


Зателефонуйте, будь ласка, за номером (0512) 474187, озвучте назву і заплановану дату проведення навчання на яке реєструвалися.


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87