~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » “Використання інформаційних технологій в публічному управлінні. Створення презентацій MS PowerPoint”
“Використання інформаційних технологій в публічному управлінні. Створення презентацій MS PowerPoint”
Додати до закладок | 16-02-2022, 13:24

 

  14 та 15 лютого п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою "Використання інформаційних технологій в публічному управлінні. Створення презентацій MS PowerPoint” за участю державних службовців категорій "Б” та "В”, посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорій посад, депутатів місцевих рад.

  У відкритті навчання взяв участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Дмитро ДИБЧЕНКО.

  Мета зазначеного заходу – набуття учасником професійного навчання умінь і навичок ефективного використання сучасних комп’ютерно-інформаційних технологій у своїй діяльності, що має забезпечити формування основ інформаційної культури та інформаційно-комунікативної компетентності.

Заняття провела кандидат технічних наук, доцент кафедри інтелектуальних інформаційних систем ЧНУ ім. П. Могили.

 


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87