~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » «Е-декларування: вимоги та практика подання»
«Е-декларування: вимоги та практика подання»
Додати до закладок | 17-02-2022, 13:26

 

  16 лютого п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було розпочато навчання за загальною короткостроковою програмою «Е-декларування: вимоги та практика подання» за участю державних службовців категорій "Б” та "В”, посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорій посад, депутатів місцевих рад.

  У відкритті навчання взяла участь заступник директора Центру – Ольга КРУГЛИКОВА.

  Під час освітнього процесу будуть розглянуті питання щодо світового досвіду декларування майна; змін, внесених до деяких законодавчих актів з питань запобігання корупції; моніторингу способу життя суб’єктів декларування; подання декларацій; відповідальності за порушення вимог фінансового контролю.

  Заняття зі слухачами проводять фахівці управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України та викладачі Чорноморського національного університету імені Петра Могили.


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87