~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » «Правове регулювання трудових відносин державних службовців в умовах воєнного стану»
«Правове регулювання трудових відносин державних службовців в умовах воєнного стану»
Додати до закладок | 29-04-2022, 07:04

 

  28 квітня п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Правове регулювання трудових відносин державних службовців в умовах воєнного стану» за участю державних службовців категорій «Б» та «В», відповідальних за роботу з персоналом в органах державної влади.

  У відкритті навчання взяв участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Дмитро ДИБЧЕНКО.

  Під час освітнього процесу були висвітлені питання щодо організації роботи державних службовців у період воєнного стану; права та порядку отримання відпусток державними службовцями в умовах воєнного стану; оплати праці працівників органів державної влади в умовах воєнного стану.

  Заняття зі слухачами провели провідні фахівці Міжрегіонального  управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м.Севастополь.

 


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87