~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » «Правові та економічні засади здійснення публічних закупівель»
«Правові та економічні засади здійснення публічних закупівель»
Додати до закладок | 15-06-2022, 13:50

 

15 червня п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Правові та економічні засади здійснення публічних закупівель» за участю державних службовців категорій «Б» та «В», посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорії посад,  депутатів місцевих рад.

У відкритті навчання взяв участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Дмитро ДИБЧЕНКО.

Мета зазначеного заходу - підвищення рівня знань спеціалістів, відповідальних за організацію та проведення публічних закупівель, до рівня достатнього для кваліфікованого здійснення процедур публічних закупівель відповідно до вимог законодавства.

Заняття зі слухачами провів головний спеціаліст сектору внутрішнього контролю апарату Миколаївської облдержадміністрації.

 


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87