~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » «Ділова українська мова в публічному управлінні»
«Ділова українська мова в публічному управлінні»
Додати до закладок | 22-06-2022, 13:52

 

22 червня п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою «Ділова українська мова в публічному управлінні» за участю державних службовців категорій «Б» та «В» територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

  У відкритті навчання взяв участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Дмитро ДИБЧЕНКО.

  Мета зазначеного заходу - вдосконалення рівня володіння діловою українською мовою та розвиток умінь і навичок складання ділових паперів різних типів; ознайомлення з основними змінами в «Українському правописі» редакції 2019 року й особливостями усного й писемного ділового мовлення в діяльності державних службовців.

  Заняття зі слухачами проводить кандидат педагогічних наук, доцент кафедри права та соціальних технологій Миколаївського інституту розвитку людини ЗВО «Університет «Україна».


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87