~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » «Автоматизована система обробки пенсійних документів при виплаті усіх видів соціальної допомоги»
«Автоматизована система обробки пенсійних документів при виплаті усіх видів соціальної допомоги»
Додати до закладок | 15-09-2022, 08:35

 

З 12 вересня по 14 вересня 2022 року Миколаївським РЦПК, за допомогою програмного додатку Zoom, було проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Автоматизована система обробки пенсійних документів при виплаті усіх видів соціальної допомоги» для державних службовців категорій «Б» та «В» з питань призначення усіх видів соціальної допомоги управлінь соціального захисту населення РВА, посадових осіб місцевого самоврядування VI-VII категорій посад.

У відкритті взяли участь: директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації Дибченко Дмитро Миколайович та директор Інформаційно-аналітичного центру по організації надання населенню допомог та здійсненню контролю за правильністю призначення та виплати пенсій і допомог Васильєв Олександр Сергійович.

Загальна мета освтнього заходу: набуття слухачами умінь і навичок ефективного використання ПТК "АСОПД” у своїй діяльності, що має забезпечити своєчасне призначення та виплату соціальних допомог.

Практичний матеріал висвітлювала начальник операційного відділу по автоматизованим системам, моніторингу, аналізу та соціальній статистиці Інформаційно-аналітичного центру по організації надання населенню допомог та здійсненню контролю за правильністю призначення та виплати пенсій і допомог Жинтич Владислава Анатоліївна.

 


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87