~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » “Ведення кадрового діловодства та військово-облікової роботи в установах соціального захисту населення”
“Ведення кадрового діловодства та військово-облікової роботи в установах соціального захисту населення”
Додати до закладок | 27-09-2022, 16:45
  26 та 27 вересня п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою "Ведення кадрового діловодства та військово-облікової роботи в установах соціального захисту населення” за участю державних службовців категорій «Б» та «В» управлінь соціального захисту населення райвійськадміністрацій, посадових осіб місцевого самоврядування VI-VII категорій посад.
  У відкритті навчання взяв участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Дмитро Дибченко.
  Мета зазначеного заходу - набуття учасниками професійного навчання фахових знань, практичних умінь та навичок, необхідних для якісної і ефективної організації управління персоналом та ведення військово-облікової роботи у період воєнного часу відповідно до вимог чинного законодавства в органах соціального захисту населення.
  Заняття зі слухачами проводять провідні фахівці департаменту соціального захисту населення Миколаївської облвійськадміністрацій та Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, АРК та м. Севастополі.


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87