~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » "Організація роботи по забезпеченню реабілітації, обслуговування осіб з інвалідністю, ветеранів війни, учасників АТО, ООС"
"Організація роботи по забезпеченню реабілітації, обслуговування осіб з інвалідністю, ветеранів війни, учасників АТО, ООС"
Додати до закладок | 27-10-2022, 14:52

 

  25 по 26 жовтня п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою "Організація роботи по забезпеченню реабілітації, обслуговування осіб з інвалідністю, ветеранів війни, учасників АТО, ООС установами соціального захисту населення” за участю державних службовців категорій «Б» та «В» з питань реабілітації та обслуговування осіб з інвалідністю, ветеранів війни та учасників АТО, ООС управлінь соціального захисту населення райвійськадміністрацій, посадових осіб місцевого самоврядування VI- VII категорій посад.

  У відкритті навчання взяли участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Дмитро Дибченко.

  Мета зазначеного заходу - оновлення знань чинного законодавства з питань соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та учасників АТО, ООС, опрацювання нормативно-правових актів та опанування практики забезпечення осіб з інвалідністю санаторно-курортним лікуванням, технічними та іншими засобами реабілітації, що має покращити роботу органів соціального захисту населення по забезпеченню передбачених законодавством прав осіб з інвалідністю.

  Заняття зі слухачами провели провідні фахівці департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної військової адміністрацій.

 


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87