~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » «Перспективи співробітництва територіальних громад в контексті реалізації Державної стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 рр»
«Перспективи співробітництва територіальних громад в контексті реалізації Державної стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 рр»
Додати до закладок | 7-11-2022, 15:16

 

  03 та 04 листопада п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою «Перспективи співробітництва територіальних громад в контексті реалізації Державної стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 рр» за участю державних службовців категорій "Б” та "В”, посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорій посад, депутатів місцевих рад.

  У відкритті навчання взяв участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Дмитро Дибченко.

  Мета зазначеного заходу - удосконалення професійних компетентностей публічних службовців спрямованих на підвищення ефективності їх професійної діяльності, зокрема, ініціювання та створення співробітництва територіальних громад в контексті реалізації Державної стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 рр.

  Заняття провела кандидат економічних наук, доцент кафедри економічної політики та безпеки Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова - Марина Волосюк.

 


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87