~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » Новели бюджетного законодавства: впровадження системи внутрішнього комплексного аудиту в органах публічної влади
Новели бюджетного законодавства: впровадження системи внутрішнього комплексного аудиту в органах публічної влади
Додати до закладок | 1-03-2023, 15:23

   27 та 28 лютого п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка "Зум” було проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою "Новели бюджетного законодавства: впровадження системи внутрішнього комплексного аудиту в органах публічної влади” за участю державних службовців категорій "Б” та "В”, посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорії посад, депутатів місцевих рад.

   У відкритті навчання взяв участь директор Центру – Дмитро Дибченко.

   Мета зазначеного заходу - розвиток компетентностей учасників професійного навчання у сфері впровадження внутрішнього контролю та внутрішнього аудиту розпорядників коштів місцевих бюджетів, підвищення відповідальності посадових осіб місцевого самоврядування за впровадження системи контролю в підвідомчих бюджетних установах.

   Заняття зі слухачами провела фінансова експертка громадської організації «Фонд розвитку м. Миколаєва» - Тетяна Золотухіна.

 

Screenshot-2Screenshot-3Screenshot-1

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87