~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » Партнерство Україна-ЄС: безпековий вимір
Партнерство Україна-ЄС: безпековий вимір
Додати до закладок | 3-03-2023, 09:09

   02 та 03 березня п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою "Партнерство Україна-ЄС: безпековий вимір” за участю державних службовців категорій «Б» та «В», посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорії посад, депутатів місцевих рад.
   Мета зазначеного заходу - отримання учасниками професійного навчання знань про генезис та еволюцію зовнішньополітичної співпраці Україна-ЄС у безпековій сфері, формування у них цілісного уявлення про національні інтереси України і держав ЄС у сфері безпеки  в умовах глобалізації й регіоналізму та про механізми їх реалізації.
  Заняття зі слухачами провів доктор політичних наук, професор, завідувач кафедри міжнародних відносин та суспільних наук Національного університету біоресурсів і природокористування України - Олександр Шевчук.


Screenshot-2Screenshot-3

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87