~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » «Протокол та етикет для публічного службовця»
«Протокол та етикет для публічного службовця»
Додати до закладок | 27-03-2023, 11:14
24 березня п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка "Зум” було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою «Протокол та етикет для публічного службовця» за участю державних службовців категорії "Б”, посадових осіб місцевого самоврядування IV-VI категорій посад, депутатів місцевих рад. 
У відкритті навчання взяв участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Дмитро Дибченко.
Мета зазначеного заходу – набуття учасниками професійного навчання знань щодо правил етикету та дрес-коду, умінь ведення ділових переговорів, підготовки офіційних прийомів, візитів, що має підвищити ефективність комунікаційних навичок публічних службовців та сприяти встановленню взаємовигідних зв’язків з вітчизняними та закордонними партнерами, керівниками організацій різних форм власності.
Заняття провела кандидатка історичних наук, доцентка кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Чорноморського національного університету імені Петра Могили – Людмила Вовчук.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87