~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » Автоматизована система обробки пенсійних документів при виплаті усіх видів соціальної допомоги
Автоматизована система обробки пенсійних документів при виплаті усіх видів соціальної допомоги
Додати до закладок | 1-05-2023, 15:42

   З 26 до 28 квітня п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою "Автоматизована система обробки пенсійних документів при виплаті усіх видів соціальної допомоги” за участю державних службовців категорії "В” з питань призначення усіх видів соціальної допомоги управлінь соціального захисту населення райвійськадміністрацій, посадових осіб місцевого самоврядування VI-VII категорій посад.
   Мета зазначеного заходу - набуття учасником професійного навчання умінь і навичок ефективного впровадження електронного урядування на публічній службі, що має забезпечити якість контролю, планування та ефективність діяльності на місцях, своєчасне призначення та виплату соціальних допомог.
   Заняття зі слухачами провели провідні фахівці департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної військової адміністрацій.


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87