~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » Медіаграмотність для публічних службовців
Медіаграмотність для публічних службовців
Додати до закладок | 22-05-2023, 11:22

   17 та 19 травня п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка "Зум” було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою «Медіаграмотність для публічних службовців» за участю державних службовців категорій "Б” та "В”, посадових осіб місцевого самоврядування VI-VІI категорій посад, депутатів місцевих рад.

   У відкритті навчання взяв участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Дмитро Дибченко.

   Мета зазначеного заходу – набуття учасниками професійного навчання знань та отримання практичних кейсів, необхідних для відповідального споживання інформації, розвитку критичного мислення та формування інфомедійної компетентності.

   Заняття провела кандидатка політичних наук, заступник декана факультету політичних наук, доцент кафедри соціології та політології Чорноморського національного університету імені Петра Могили - Тетяна Лушагіна.

image

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87