~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » Управління соціально-економічним розвитком територій
Управління соціально-економічним розвитком територій
Додати до закладок | 20-10-2023, 14:34

    З 09 до 20 жовтня п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації за використанням програмного додатка зум було проведено навчання за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації «Управління соціально-економічним розвитком територій» за участю посадових осіб місцевого самоврядування ІV-VII категорій посад, депутатів місцевих рад.

    У відкритті навчання взяли участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації - Дмитро Дибченко.

    Мета зазначеного заходу - формування в учасників професійного навчання умінь та практичних навичок ефективного управління соціально-економічним розвитком територій, використання інструментів стратегічного планування та маркетингу територій, залучення інвестицій.

    Заняття зі слухачами провели кандидатка економічних наук, доцентка кафедри менеджменту Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова – Марина Волосюк та експерт з децентралізації та комунікації реформ, депутат Миколаївської районної ради – Олександр Дудюк.

 

image

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87