~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » Державна та регіональна політика підтримки агропромислового комплексу України
Державна та регіональна політика підтримки агропромислового комплексу України
Додати до закладок | 27-10-2023, 11:39

   27 жовтня п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою «Державна та регіональна політика підтримки агропромислового комплексу України» за участю державних службовців категорій "Б” та "В”, посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорій посад, депутатів місцевих рад.

  У відкритті навчання взяв участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Дмитро Дибченко.

   Мета зазначеного заходу - удосконалення професійних компетентностей публічних службовців, спрямованих на підвищення ефективності їх професійної діяльності щодо планування, розробки та провадження заходів під часі реалізації державної та регіональної політики підтримки агропромислового комплексу України.

   Заняття зі слухачами провела д.е.н., професор кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Миколаївського національного аграрного університету - Ірина Гончаренко.

 



Screenshot-2Screenshot-3

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87