~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » Е-декларування та антикорупційний комплаєнс
Е-декларування та антикорупційний комплаєнс
Додати до закладок | 22-11-2023, 15:36

   20 та 21 листопада п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою «Е-декларування та антикорупційний комплаєнс» за участю державних службовців категорій "Б” та "В”, посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорій посад, депутатів місцевих рад.

   Мета зазначеного заходу - актуалізація та систематизація знань, розвиток умінь і навичок запровадження заходів антикорупційного комплаєнсу в частині фінансового контролю в органах публічної влади.

   Заняття зі слухачами провели кандидатка юридичних наук, доцентка кафедри конституційного та адміністративного права і процесу Чорноморського національного університету імені Петра Могили - Олена Каплій та головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції управління Державної служби якості освіти у Запорізькій області - Наталія Славова.


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87