~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » Моніторинг стану виплати заробітної плати. Дотримання державних гарантій в оплаті праці
Моніторинг стану виплати заробітної плати. Дотримання державних гарантій в оплаті праці
Додати до закладок | 23-11-2023, 15:44

   22 листопада п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Моніторинг стану виплати заробітної плати. Дотримання державних гарантій в оплаті праці» за участю державних службовців категорій «Б» та «В» управлінь соціального захисту населення райвійськадміністрацій, посадових осіб місцевого самоврядування VI-VII категорій посад.

   У відкритті навчання взяла участь директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної військової адміністрації - Оксана Єльчієва.

   Мета зазначеного заходу - надбання слухачами практичних знань і умінь по забезпеченню дотримання прав громадян у сфері оплати праці та зайнятості населення; вивчення нового в законодавстві про працю та зайнятість у період воєнного часу.

Заняття зі слухачами провели провідні працівники департаменту соціального захисту населення Миколаївської облвійськадміністрації, Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області.


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87