~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » Розвиток соціального діалогу та забезпечення зайнятості населення
Розвиток соціального діалогу та забезпечення зайнятості населення
Додати до закладок | 24-11-2023, 15:46

   23 листопада п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Розвиток соціального діалогу та забезпечення зайнятості населення» за участю державних службовців категорій «Б» та «В» управлінь соціального захисту населення райвійськадміністрацій, посадових осіб місцевого самоврядування VI-VII категорій посад.

   У відкритті навчання взяв участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Дмитро Дибченко.

   Мета зазначеного заходу - надбання слухачами практичних знань і умінь по забезпеченню дотримання прав громадян у сфері оплати праці та зайнятості населення; вивчення нового в законодавстві про працю та зайнятість у період воєнного часу.

Заняття зі слухачами провели провідні працівники департаменту соціального захисту населення Миколаївської облвійськадміністрації, Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, Миколаївського обласного центру зайнятостіта Національної служби посередництва і примирення в Миколаївській області.


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87