~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » Реалізація діяльності органів опіки та піклування
Реалізація діяльності органів опіки та піклування
Додати до закладок | 24-11-2023, 15:48

   З 15 до 23 листопада п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка "Зум” було проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою "Реалізація діяльності органів опіки та піклування” за участю державних службовців категорій «Б» та «В» служб у справах дітей, посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорій посад, відповідальних за питання захисту прав дітей, депутатів місцевих рад.

   У відкритті навчання взяли участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Дмитро Дибченко та начальник служби у справах дітей Миколаївської облвійськадміністрації - Ірина Пономарьова.

   Мета зазначеного заходу – набуття учасниками професійного навчання сучасних практичних знань, умінь та навичок з питань організації ефективної роботи органів опіки та піклування у сфері соціального захисту дітей різних категорій, з урахуванням змін, внесених у чинне законодавство України в сфері захисту прав дітей в умовах воєнного стану.

Заняття зі слухачами провели провідні фахівці служби у справах дітей Миколаївської облвійськадміністрації.


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87