~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Архів новин » Формування команди адміністраторів Центрів надання адміністративних послуг
Формування команди адміністраторів Центрів надання адміністративних послуг
Додати до закладок | 1-12-2023, 10:24

 29 та 30 листопада п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Формування команди адміністраторів Центрів надання адміністративних послуг» за участю державних службовців категорій «Б» та «В», посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорії посад, відповідальних за надання адміністративних послуг населенню.

   Мета зазначеного заходу – удосконалення професійної компетентності учасників навчання з питань надання адміністративних послуг населенню, набуття практичних вмінь та навичок командної роботи, ефективної взаємодії. Забезпечення виконання на високому рівні поставлених завдань, підвищення якості обслуговування громадян під час надання адміністративних послуг.

Заняття провела голова Центру інноваційного розвитку та дистанційної освіти, експерт у сфері надання адміністративних послуг - Людмила Мураховська


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87