~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Навчально-методична діяльність » Збірники, посібники » Сучасні моделі HR-менеджменту на публічній службі
Сучасні моделі HR-менеджменту на публічній службі
Додати до закладок | 5-02-2021, 08:00
Збірник Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації "Сучасні моделі HR-менеджменту на публічній службі
??Збірник присвячено основним світовим???? та вітчизняним тенденціям в сфері управління персоналом (HR)????. Науковці та дослідники приділили увагу формуванню нової моделі державної служби в Україні і зробили акцент на вдосконаленні сфери управління людськими ресурсами, індивідуальному професійному розвитку публічних службовців. У збірнику також розглянуті практичні питання впровадження сучасних освітніх інновацій у систему професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.
????????Цікавинками видання стали, по-перше, літерно-цифровий код (ORCID ID) для однозначної ідентифікації наукових та інших академічних авторів??????????????????, який подано після тез доповідей (відтворений і графічним QR-ключем), а, по-друге, частина збірника присвячена візуалізації???? найбільш популярних сучасних HR-трендів та їх короткому опису????????.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87