~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Новини, оголошення, анонси » Психологія та технологія публічного виступу
Психологія та технологія публічного виступу
Додати до закладок | 6-02-2024, 14:27

 

   05 лютого п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою "Психологія та технологія публічного виступу” за участю державних службовців категорій «Б» та«В», посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорій посад, депутатів місцевих рад.

   Мета зазначеного заходу - отримання учасниками професійного навчання теоретико-практичних знань щодо основ психології та технології публічного виступу; формування риторичної компетентності публічних службовців та удосконалення їх комунікативних умінь і навичок.

   Заняття зі слухачами провів кандидат наук з державного управління, доцент кафедри івент-менеджменту та соціальних комунікацій Відокремленого підрозділу «Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв» - Сергій Гололобов.

 Blank-3-Grids-Collage

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87