~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Новини, оголошення, анонси » Міжнародна професійна комунікація. Ділова англійська мова (рівень В, В1, В2)
Міжнародна професійна комунікація. Ділова англійська мова (рівень В, В1, В2)
Додати до закладок | 6-02-2024, 15:01

   05 лютого п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було розпочато навчання за загальною професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації «Міжнародна професійна комунікація. Ділова англійська мова (рівень В, В1, В2)» за участю державних службовців категорій "Б” та "В”, посадових осіб місцевого самоврядування IV-VII категорій посад, депутатів місцевих рад. Учасники освітнього заходу пройшли вхідне тестування з метою діагностування рівня знань.

   У відкритті навчання взяв участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Дмитро Дибченко.

   Мета зазначеного заходу - удосконалення учасниками професійного навчання мовленнєвих умінь на рівні, достатньому для здійснення професійного спілкування англійською мовою (рівень В, В1, В2), а також розвиток навичок співпраці та налагодження взаємодії з іноземними партнерами, роботи з англомовною інформацією.

Заняття зі слухачами проводить позаштатний викладач Центру.

 

 


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87