~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МРЦПК » Новини, оголошення, анонси » Автоматизоване призначення та виплата державних допомог в Єдиній інформаційній системі соціальної сфери
Автоматизоване призначення та виплата державних допомог в Єдиній інформаційній системі соціальної сфери
Додати до закладок | 26-03-2024, 07:03

  18 та 19 березня п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою "Автоматизоване призначення та виплата державних допомог в Єдиній інформаційній системі соціальної сфери” за участю державних службовців категорій "Б” та "В” управлінь соціального захисту населення райвійськадміністрацій.

  Мета зазначеного заходу - набуття учасниками професійного навчання умінь і навичок ефективного використання Єдиної інформаційної системи соціальної сфери у своїй діяльності, що має забезпечити своєчасне призначення та виплату соціальних допомог.

  Заняття зі слухачами провела начальниця операційного відділу по автоматизованим системам, моніторингу, аналізу та соціальній статистиці Інформаційно-аналітичного центру по організації надання населенню допомог та здійсненню контролю за правильністю призначення та виплати пенсій і допомог департаменту соціального захисту населення Миколаївської облвійськадміністрації - Владислава Жинтич.


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87