~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МОЦППК » Новини, оголошення, анонси » Нові засади здійснення адміністративної процедури
Нові засади здійснення адміністративної процедури
Додати до закладок | 21-06-2024, 09:28

  11 та 12 червня п.р.Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою «Нові засади здійснення адміністративної процедури» за участю державних службовців категорій "Б” та "В” територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

  У відкритті навчання взяв участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Дмитро Дибченко.

  Мета зазначеного заходу - сформувати розуміння євроінтеграційної сутності, цілей та змісту Закону України «Про адміністративну процедуру», виробити уміння і навички, необхідні для застосування загальної адміністративної процедури, а також здатність розв’язувати колізії, що можуть виникнути між Законом України «Про адміністративну процедуру» і спеціальним законодавством, забезпечити розвиток професійних компетентностей для ефективного вирішення адміністративних справ, прийняття і виконання адміністративних актів.

  Заняття зі слухачами провела голова Центру інноваційного розвитку та дистанційної освіти, експерт у сфері надання адміністративних послуг, сертифікована тренерка з питань загальної адміністративної процедури - Людмила Мураховська.


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87