~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МОЦППК » Новини, оголошення, анонси » Призначення компенсації фізичним особам ...
Призначення компенсації фізичним особам ...
Додати до закладок | 21-06-2024, 09:38

  18 червня п.р.Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за спеціальною короткостроковою програмою "Призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду без здійснення підприємницької діяльності на професійній та непрофесійній основі” за участю державних службовців категорій "Б” та "В” управлінь соціального захисту населення райвійськадміністрацій, посадових осіб місцевого самоврядування IV-VІІ категорій посад.

  У відкритті навчання взяла участь заступник директора Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Ольга Кругликова.

  Мета зазначеного заходу - формування в учасників професійного навчання практичних знань, умінь та навичок щодо застосування норм чинного законодавства під час надання соціальних послуг населенню.

  Заняття зі слухачами провели провідні фахівці департаменту соціального захисту населення Миколаївської облвійськадміністрації.


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87