~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МОЦППК » Новини, оголошення, анонси » Молодіжна політика, заснована на підходах участі
Молодіжна політика, заснована на підходах участі
Додати до закладок | 28-06-2024, 12:51

   З 24 до 27 червня п.р.Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою "Молодіжна політика, заснована на підходах участі” за участю державних службовців, які займають посади державної служби категорій "Б” та "В”, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад.

У відкритті навчання взяла участь заступник директора Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Ольга Кругликова.

   Мета зазначеного заходу - підвищення рівня професійних компетентностей державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування щодо організації та здійснення молодіжної роботи, забезпечення участі молоді у процесі формування та реалізації молодіжної політики.

   Для інтерактивної віртуальної комунікації та зберігання напрацьованих матеріалів у хмарі з подальшим доступом учасники освітнього заходу працювали з додатком «Ґуґл Джемборд» (англ. Google Jamboard) веббраузера «Ґуґл Хром» (англ. Google Chrome), зокрема з функцією «Закріплена нотатка/картка/стикер».

   За результатами індивідуальної самостійної навчальної діяльності слухачів курсів підвищення кваліфікації, у процесі якої вони узагальнюють, оновлюють й розширюють набуті теоретичні знання, удосконалюють практичні вміння з визначеної теми, набувають досвіду дослідницько-творчої роботи, обґрунтовують модель власної діяльності з упровадження/розвитку молодіжної політики, заснованої на підходах участі тощо учасниками освітнього заходу були виконані випускні роботи (есе).

   Заняття зі слухачами провели кандидат педагогічних наук – Олена Божко та кандидат наук з державного управління, доцент кафедри івент-менеджменту та соціальних комунікацій Відокремленого підрозділу «Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв» - Сергій Гололобов. В ході роботи навчання взяв участь головний спеціаліст відділу з питань молодіжної політики управління молоді та спорту Миколаївської облвійськадміністрації – Кирило Равінський.

Blank-6-Grids-Collage

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87