~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МОЦППК » Новини, оголошення, анонси » Нові засади здійснення адміністративної процедури
Нові засади здійснення адміністративної процедури
Додати до закладок | 28-06-2024, 13:12

   27 та 28 червня п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою «Нові засади здійснення адміністративної процедури» за участю державних службовців категорій "Б” та "В”, до повноважень яких віднесено вирішення адміністративних справ / здійснення функцій публічної адміністрації (зокрема, надання адміністративних послуг, здійснення інспекційної діяльності); посадових осіб місцевого самоврядування; державних службовців категорій "Б” та "В”, відповідальних за розроблення проєктів нормативно-правових актів для виконання функцій публічної адміністрації.

   У відкритті навчання взяв участь директор Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Дмитро Дибченко.

   Мета зазначеного заходу - сформувати розуміння євроінтеграційної сутності, цілей та змісту Закону України «Про адміністративну процедуру», виробити уміння і навички, необхідні для застосування загальної адміністративної процедури, а також здатність розв’язувати колізії, що можуть виникнути між Законом України «Про адміністративну процедуру» і спеціальним законодавством, забезпечити розвиток професійних компетентностей для ефективного вирішення адміністративних справ, прийняття і виконання адміністративних актів.

Заняття зі слухачами провела голова Центру інноваційного розвитку та дистанційної освіти, експерт у сфері надання адміністративних послуг, сертифікована тренерка з питань загальної адміністративної процедури - Людмила Мураховська.

 

Screenshot-1

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87