~ Миколаївський регіональний
центр підвищення кваліфікації ~


МОЦППК » Новини, оголошення, анонси » Партнерство Україна-ЄС: безпековий вимір
Партнерство Україна-ЄС: безпековий вимір
Додати до закладок | 26-06-2024, 13:25

   24 та 25 червня п.р. Миколаївським регіональним центром підвищення кваліфікації з використанням програмного додатка зум було проведено навчання за загальною короткостроковою програмою "Партнерство Україна-ЄС: безпековий вимір” за участю державних службовців категорій «Б» та «В» територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

   У відкритті навчання взяла участь заступник директора Миколаївського регіонального центру підвищення кваліфікації – Ольга Кругликова.

   Мета зазначеного заходу - отримання учасниками професійного навчання знань про генезис та еволюцію зовнішньополітичної співпраці Україна-ЄС у безпековій сфері, формування у них цілісного уявлення про національні інтереси України і держав ЄС у сфері безпеки в умовах глобалізації й регіоналізму та про механізми їх реалізації.

   Заняття зі слухачами провів доктор політичних наук, професор, завідувач кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Чорноморського національного університету імені Петра Могили - Олександр Шевчук.


332222

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
(0512)
47 41 87